Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"pâtés"'
Autor:
Radosław Bogusz, Małgorzata Latoszewska, Iwona Szymańska, Danuta Jaworska, Karolina Szulc, Edyta Lipińska, Anna Florowska, Małgorzata Nowacka, Dorota Pietrzak
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 19, p 9038 (2024)
Meat delicatessen products, including pâtés, are important for consumers’ daily diets. However, due to the complex recipe composition, pâtés can also contain allergens such as gluten. Simultaneously, powdered edible insects are increasingly use
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f803440c4330484da5f35768e8ed0334
Autor:
STANCIU, Costel1 costelstanciu@yahoo.com, RISSDORFER, Mihai2 mihai.rissdorfer@yahoo.com, ILIS, Mădălina2 madalinailis@yahoo.com
Publikováno v:
Quality - Access to Success. 2015 Supplement 3, Vol. 16, p138-145. 8p.
Autor:
Mar Llauger, Luis Guerrero, Jacint Arnau, Afra Morera, Jun-ichi Wakamatsu, José M. Lorenzo, Ricard Bou
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 4, p 533 (2024)
This study aimed to investigate the coloring ingredient potential of liver homogenates that form Zn protoporphyrin (ZnPP), a natural red pigment, after anaerobic incubation. Liver homogenates were used to develop nitrite-free sterile pork liver pât
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b30c0816d0b4446a8e533d73f38f712
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Batteux, Catherine
Publikováno v:
Points de Vente. 9/21/2020, Issue 1271, p36-36. 1/6p.
Autor:
Mellgren, James
Publikováno v:
Gourmet Retailer. Jun2003, Vol. 24 Issue 6, p110. 4p. 1 Color Photograph.
Autor:
Raffael, Michael
Publikováno v:
Caterer (2055-7817). 6/29/2018 Supplement Best of Chef, p30-34. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moir, Allison
Publikováno v:
Forbes. 11/21/1994 Supplement, p236-241. 4p.