Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"oyster peptide-zinc complex"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 93 (2023)
Di-(2-ethylhexyl) phthalate (DEHP) is a widely used plasticizer, which can cause damage to male reproductive organs, especially the atrophy of the testis. Meanwhile, DEHP can also lead to a decrease in testicular zinc content, but the role of zinc re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d80bb01a6b84e5aa035f02592f51ec1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lu Z; Guangdong Provincial Key Laboratory of Aquatic Products Processing and Safety, Guangdong Provincial Science and Technology Innovation Center for Subtropical Fruit and Vegetable Processing, College of Food Science and Technology, Guangdong Ocean University, Zhanjiang 524088, China.; School of Biological and Food Processing Engineering, Huanghuai University, Zhumadian 463000, China., Huang Q; Guangdong Provincial Key Laboratory of Aquatic Products Processing and Safety, Guangdong Provincial Science and Technology Innovation Center for Subtropical Fruit and Vegetable Processing, College of Food Science and Technology, Guangdong Ocean University, Zhanjiang 524088, China., Chen F; School of Biological and Food Processing Engineering, Huanghuai University, Zhumadian 463000, China., Li E; School of Biological and Food Processing Engineering, Huanghuai University, Zhumadian 463000, China., Lin H; Guangdong Provincial Key Laboratory of Aquatic Products Processing and Safety, Guangdong Provincial Science and Technology Innovation Center for Subtropical Fruit and Vegetable Processing, College of Food Science and Technology, Guangdong Ocean University, Zhanjiang 524088, China.; National Research and Development Branch Center for Shellfish Processing, Zhanjiang 524088, China., Qin X; Guangdong Provincial Key Laboratory of Aquatic Products Processing and Safety, Guangdong Provincial Science and Technology Innovation Center for Subtropical Fruit and Vegetable Processing, College of Food Science and Technology, Guangdong Ocean University, Zhanjiang 524088, China.; National Research and Development Branch Center for Shellfish Processing, Zhanjiang 524088, China.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Dec 27; Vol. 13 (1). Date of Electronic Publication: 2023 Dec 27.