Zobrazeno 1 - 10
of 1 588
pro vyhledávání: '"oyster crassostrea gigas"'
Publikováno v:
Известия ТИНРО, Vol 203, Iss 2, Pp 427-442 (2023)
The influence of temperature on development, growth and survival of pacific oyster Crassostrea gigas embryos and larvae is investigated in controlled conditions at a hatchery located in Peter the Great Bay (Japan Sea) — the TINRO subdivision for ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/72d590c568694322bc1f3170c3480cfb
Autor:
Clara L. Mackenzie, Monique R. Raap, Sarah Leduc, Chen Yin V. Walker, Timothy J. Green, Eliah Kim, Emaline M. Montgomery, Sierra L. M. Gray, Amy Long, Christopher M. Pearce
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 11 (2024)
In recent years, Pacific oyster growers in British Columbia (BC), Canada have experienced devastating losses due to summer mortality syndrome. While anecdotal evidence suggests that intertidally-grown oysters may fare better during mass mortality eve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47b824155ed4433f91e856c0b24cd032
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 17, Pp 43-54 (2022)
Objects: The aim of this study was to find out the effect of lemon juice on the inhibition of lipid oxidation in oyster and flavor improvement of oyster hydrolysates. Furthermore, the difference of characteristic aromatic compounds in oyster hydrolys
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b463e5b2f5ce47e993fdfc96bbaf1654
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. S. Tabelskaya, M. V. Kalinina
Publikováno v:
Известия ТИНРО, Vol 201, Iss 3, Pp 723-734 (2021)
Growth and survival rates for larvae of pacific oyster Crassostrea gigas (Thunberg, 1793) hatched in artificial conditions are estimated for the stages of development from D-veliger to pediveliger. The experiment was conducted in the Mariculture Cent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/611c588a3e704f1fb6c1c2bada53c019