Zobrazeno 1 - 10
of 384
pro vyhledávání: '"oxymyoglobin"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 8, p 1238 (2024)
Effects of different phenolic compounds on the redox state of myoglobin and their potential for preserving the color and chemical quality of refrigerated longtail tuna (Thunnus tonggol) slices were studied. Purified myoglobin from dark muscle (15.83
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd96834b007a445cbd9f41e042f987ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Известия Саратовского университета. Новая серия Серия: Физика, Vol 21, Iss 2, Pp 178-187 (2021)
Background and Objectives: The compression of human skin is one of the mechanisms of mechanical biotissue optical clearing. In this study we investigated the effects of compression of in vitro cow muscle tissue samples on diffuse reflectance spectra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3b7cd2d3b53454d8183f438e632e6b1
Autor:
Buchanan, J., author, Acton, J.C., author1
Publikováno v:
52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities. :391-392
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yu. P. Sinichkin, O. A. Zyuryukina
Publikováno v:
Известия Саратовского университета. Новая серия Серия: Физика, Vol 21, Iss 2, Pp 178-187 (2021)
Background and Objectives: The compression of human skin is one of the mechanisms of mechanical biotissue optical clearing. In this study we investigated the effects of compression of in vitro cow muscle tissue samples on diffuse reflectance spectra
Autor:
Felicia Dima, Camelia Vizireanu
Publikováno v:
Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 11, Iss 3, Pp 365-376 (2010)
The experimental results show that electrical stimulation has a positive effect on the biochemical changes and technological properties of beef meat. Given the beneficial changes reported in the literature, we used a portable device for electrical st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fd9e720b88b469ab304381e6c6120e8