Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"oxygen heterocyclic compounds"'
Publikováno v:
Green Analytical Chemistry, Vol 10, Iss , Pp 100129- (2024)
In this research a miniaturized liquid-liquid extraction was developed for the determination of oxygen heterocyclic compounds in alcoholic beverages. Eight coumarins, twenty-one furocoumarins and seven polymethoxyflavones were identified and quantifi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91213f34151748098945ac016a186413
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2517 (2024)
Oxygen heterocyclic compounds play a beneficial role in plants, and their presence in foods, such as Citrus fruits, cinnamon, carrots, and parsley, has been documented in recent years. Published research articles reported several extractions and chro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a4dbfc2a61c47cc8d779b80726c8c3c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 18, p 3408 (2023)
The aim of this research was to determine oxygen heterocyclic compounds in twenty-six Citrus- and cinnamon-flavoured foods using supercritical fluid chromatography in combination with triple-quadrupole mass spectrometry (SFC-QqQ-MS). According to the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/825b2503af9143a4bfc0d5bbaeb4052a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adriana Arigò, Marina Russo, Maria Rita Testa Camillo, Paola Dugo, Luigi Mondello, Mariosimone Zoccali
Publikováno v:
Analytical and bioanalytical chemistry. 414(17)
Oxygen heterocyclic compounds are secondary metabolites mainly present in the non-volatile fraction of cold-pressed Citrus essential oils. Under this denomination are included coumarins, furocoumarins, and polymethoxyflavones. These compounds possess
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luigi Mondello, Roberta La Tella, Adriana Arigò, Paola Dugo, Francesca Rigano, Marianna Oteri
Publikováno v:
Journal of chromatography. A. 1640
Historically, retention parameters were reliably used as identification criterion in chromatographic analytical systems. However, pure analytical standards are necessary to determine the retention behaviour of a given compound. In recent decades, mas