Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"oxychlorine"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Minerals, Vol 10, Iss 9, p 729 (2020)
Chlorate is an important Cl-bearing species and a strong potential Fe(II) oxidant on Mars. Since the amount of oxychlorine species (perchlorate and chlorate) detected on Mars is limited (3−) could produce approximately 6 to 12 wt.% Fe(III) or mixed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89506ce775364d2889556e7bb5a7f1db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Minerals
Volume 10
Issue 9
Minerals, Vol 10, Iss 729, p 729 (2020)
Volume 10
Issue 9
Minerals, Vol 10, Iss 729, p 729 (2020)
Chlorate is an important Cl-bearing species and a strong potential Fe(II) oxidant on Mars. Since the amount of oxychlorine species (perchlorate and chlorate) detected on Mars is limited (<
~1 wt.%), the effectiveness of chlorate to produce iro
~1 wt.%), the effectiveness of chlorate to produce iro
Autor:
McCarthy, William P., O'Callaghan, Tom F., Danaher, Martin, Gleeson, David, O'Connor, Christine, Fenelon, Mark A., Tobin, John
Publikováno v:
Articles
The presence of chlorate in milk and dairy products can arise from the use of chlorinated water and chlorinated detergents for cleaning and sanitation of process equipment at both farm and food processor level. Chlorate and other oxychlorine species
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1248::352ce3aec8740054a2fb820e49287f56
https://arrow.tudublin.ie/schfsehart/336
https://arrow.tudublin.ie/schfsehart/336
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.