Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"oxidative protection"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100703- (2024)
Effect of electro-activated ascorbate solution (EAS) on physico-chemical properties of processed meat produced with animal fat and xanthan-canola protein Pickering emulsion (PE) as total fat replacer was investigated. EAS was used as water replacemen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/484f825ef9894c279ff235bee2362ce2
Publikováno v:
Romanian Journal of Horticulture, Vol 3, Iss 3, Pp 207-214 (2022)
The effect of reducing the dose of sulfur dioxide on the physico-chemical and organoleptic properties of wines with Murfatlar controlled designation of origin was studied in this paper, experimenting with different prefermentative oenological treatme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93636ed9d8f54047ab7c41ca0a60b8fb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
NARA LÍDIA M. ALENCAR, ALEXANDRE B. DE OLIVEIRA, JUAN C. ALVAREZ-PIZARRO, ELTON C. MARQUES, JOSÉ T. PRISCO, ENÉAS GOMES-FILHO
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Vol 93, Iss 1 (2021)
Abstract This study evaluate growth, gas exchange, solute accumulation and activity of antioxidant enzymes in dwarf cashew clones subjected to salinity. Shoot dry mass reduced 26.8% (CCP06) and 41.2% (BRS189) at 16 dS m-1, concerning control. For net
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1e627a0772743ecbe835d1c30822239
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Josemir Moura Maia, Sérgio Luiz Ferreira-Silva, Eduardo Luiz Voigt, Cristiane Elizabeth Costa de Macêdo, Luiz Ferreira Aguiar Ponte, Joaquim Albenisio Gomes Silveira
Publikováno v:
Acta Botânica Brasílica, Vol 26, Iss 2, Pp 342-349 (2012)
A peroxidase de fenóis (POX) é uma enzima que associa a remoção do peróxido de hidrogênio com a biossíntese de lignina, contribuindo para a inibição do crescimento pelo espessamento da parede secundária. Com o objetivo de verificar as rela
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db3cb5e5e558494db43cded6f690c196
Publikováno v:
Molecules, Vol 23, Iss 10, p 2406 (2018)
Gelatin has been broadly utilized in the food, pharmaceutical, photographic, cosmetic and packaging industries, and there is also huge potential for novel applications of gelatin in the fields of biotechnology and biomedicine. In the present study, w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed2129a1fee544f3af09daee212adbd0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heap, Mitchell Glen
Publikováno v:
Undergraduate Honors Capstone Projects
Methods for drug delivery are currently being researched in many different applications. One significant obstacle to drug delivery is a drug's inherent hydrophobic character. Drugs that are hydrophobic are difficult to successfully administer since t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1c75b80f937baf9a2e76ff7e75418f68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.