Zobrazeno 1 - 10
of 1 027
pro vyhledávání: '"outbreak isolate"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paillot, R., Prowse, L., Donald, C., Medcalf, E., Montesso, F., Bryant, N., Watson, J., Jeggo, M., Elton, D., Newton, R., Trail, P., Barnes, H.
Publikováno v:
In Veterinary Immunology and Immunopathology 2010 136(3):272-283
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 8 (2018)
Salmonella enterica serovar Heidelberg (S. Heidelberg) is a major foodborne pathogen colonizing poultry. The pathogen is associated with a significant number of foodborne outbreaks through contaminated poultry meat, including turkeys. Recently, multi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c9963c61fc243cca97d37601013cf9e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Divek V. T. Nair, Anup Kollanoor Johny
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 8 (2017)
Salmonella attached to the poultry skin is a major source of carcass contamination during processing. Once attached to the poultry skin, it is difficult to detach and inactivate Salmonella by commonly used antimicrobial agents since the pathogen is e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b3b9886829d41a7beb2f9cc2305da05