Zobrazeno 1 - 10
of 58 461
pro vyhledávání: '"osmolytes."'
The second edition of this book presents the role of osmolytes in human health and diseases. Some of the chapters deal about the possibility of the use of osmolytes as diagnostic biomarkers and potential drug design for neurodegenerative and other hu
Autor:
Kaur, Gurpreet1,2, Sanwal, Satish Kumar1, Kumar, Ashwani1, Pundir, Ram Kumar3, Yadav, Mukesh2, Sehrawat, Nirmala2 nirmalasehrawat@gmail.com
Publikováno v:
Discover Agriculture. 9/30/2024, Vol. 2 Issue 1, p1-13. 13p.
Autor:
Gurpreet Kaur, Satish Kumar Sanwal, Ashwani Kumar, Ram Kumar Pundir, Mukesh Yadav, Nirmala Sehrawat
Publikováno v:
Discover Agriculture, Vol 2, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Salinization is an ever-increasing problem that severely affects crop performance and finally agricultural production worldwide. This adverse effect of salinity on crop plants occurs in two phase i.e. ionic and osmotic phase. Plants accumula
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bda4464322854e288145afd538b85a98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bork, Peter A. R.1,2 (AUTHOR) peter.bork@sund.ku.dk, Gianetto, Michael3 (AUTHOR), Newbold, Evan3 (AUTHOR), Hablitz, Lauren3 (AUTHOR), Bohr, Tomas1 (AUTHOR), Nedergaard, Maiken2,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 11/22/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-6. 6p.
This book provides essential information on improving protein folding/stability, which is a result of the balance between the intra-molecular interactions of protein functional groups and their interactions with the solvent environment. The protein f
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
Water loss is a serious issue affecting the quality of postharvest horticultural products. Aquaporins (AQPs) regulate the transport of water across biological membranes, along the gradient of water potential, and may play a role in water loss. In thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25133e8da66d418d9f7137ff19779edf