Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"ortho-toluidine blue"'
Autor:
Ouarda Ben Ali, Mohammed Sadok Mahboub, Soria Zeroual, Samir Bayou, Azzeddine Beggas, Mebrouk Ghougali, Adel Benarfa, Souhaila Meneceur
Publikováno v:
East European Journal of Physics, Iss 1, Pp 278-287 (2024)
In this study, La1-xBixFeO3 (x=0.0, 0.2, 0.4, and 0.6) perovskite nanoparticles were synthesized by a modified Pechini method. Rigorous analysis through XRD and SEM/EDX confirmed the absence of secondary phases in both pure and Bi-substituted LaFeO3
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38213f0872354e2ebbd4055db7021611
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mmabatho L. Mocwana, Puseletso P. Mokoena, Pontsho S. Mbule, Isaac N. Beas, Guy L. Kabongo, Simon N. Ogugua, Themba E. Tshabalala
Publikováno v:
Catalysts; Volume 12; Issue 11; Pages: 1313
Lanthanum (La) nanocomposites LaFeO3, LaNiO3, and LaCoO3 were synthesized using a sol-gel method, and different La to-metal (Fe, Ni, or Co) ratios were attained using various concentrations of salts. The resulting composites were calcined at 540 °C
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Hydrocolloids, 81, 273. Elsevier
Food Hydrocolloids, 81, 273-283. Elsevier
Food Hydrocolloids, 81, 273-283. Elsevier
Charged food hydrocolloids provide structure and texture in manufactured foods by their organization and electrostatic interactions with other species and small ions. These electrostatic interactions depend on their actual charge density which cannot
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ae7b51a5c1e32fa41821ce02b6f5a4b7
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/364949
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/364949
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amin A; Department of Pharmaceutics, Shobhaben Pratapbhai Patel School of Pharmacy and Technology Management, SVKM's NMIMS, Vile Parle (West), Maharashtra, India., Kaduskar DV; Department of Pharmaceutics, Shobhaben Pratapbhai Patel School of Pharmacy and Technology Management, SVKM's NMIMS, Vile Parle (West), Maharashtra, India.
Publikováno v:
Recent patents on drug delivery & formulation [Recent Pat Drug Deliv Formul] 2018; Vol. 12 (3), pp. 154-161.