Zobrazeno 1 - 10
of 135
pro vyhledávání: '"organosolv fractionation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jinyan Yun, Liao Wei, Wei Li, Duqiang Gong, Hongyu Qin, Xiujing Feng, Guojiang Li, Zhe Ling, Peng Wang, Baishuang Yin
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 9 (2021)
Lignin from different biomasses possess biological antioxidation and antimicrobial activities, which depend on the number of functional groups and the molecular weight of lignin. In this work, organosolv fractionation was carried out to prepare the l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7aeba87c02054fcbb6cb691d6e1dfe57
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Georgia Asimakopoulou, Anthi Karnaouri, Savvas Staikos, Stylianos D. Stefanidis, Konstantinos G. Kalogiannis, Angelos A. Lappas, Evangelos Topakas
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 4, p 219 (2021)
The core objective of this work was to take advantage of the unexploited wheat straw biomass, currently considered as a broadly available waste stream from the Greek agricultural sector, towards the integrated valorization of sugar streams for the mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/054043a7b4fb466ea7d571128895ed41
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anthi Karnaouri, Stylianos D. Stefanidis, Georgia E. Asimakopoulou, Evangelos Topakas, Konstantinos G. Kalogiannis, Angelos A. Lappas, Savvas Staikos
Publikováno v:
Fermentation; Volume 7; Issue 4; Pages: 219
Fermentation, Vol 7, Iss 219, p 219 (2021)
Fermentation, Vol 7, Iss 219, p 219 (2021)
The core objective of this work was to take advantage of the unexploited wheat straw biomass, currently considered as a broadly available waste stream from the Greek agricultural sector, towards the integrated valorization of sugar streams for the mi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.