Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"organic yeast"'
Autor:
Zsuzsanna Varga, Balázs Nagy, Réka Matolcsi, Nikolett Kellner, Diána Nyitrainé Sárdy, Áron Szövényi
Publikováno v:
Processes, Vol 9, Iss 155, p 155 (2021)
Processes
Volume 9
Issue 1
Processes
Volume 9
Issue 1
The aim of this study was to find out what kind of &ldquo
Bianca&rdquo
wine could be produced when using organic yeast, what are the dynamics of the resulting alcoholic fermentation, and whether this method is suitable for industrial produc
Bianca&rdquo
wine could be produced when using organic yeast, what are the dynamics of the resulting alcoholic fermentation, and whether this method is suitable for industrial produc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.