Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"organic processing"'
Autor:
Luigi Esposito, Matteo Perillo, Carla Daniela Di Mattia, Annalisa Scroccarello, Flavio Della Pelle, Dario Compagnone, Giampiero Sacchetti, Dino Mastrocola, Maria Martuscelli
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2457 (2024)
Cocoa (Theobroma cacao, L.) represents an important market that gained relevance and became an esteemed commodity thanks to cocoa powder, chocolate, and other related products. This work analyzed 59 cocoa powder samples from the European market. Thre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ae9163eeec64e1380f939f55f15f3f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ronja Hüppe, Katrin Zander
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 6, p 1212 (2021)
Over the last years, consumer demand for natural and healthy convenient food has increased, and with it the demand for organic convenience food. With convenience food, the processing level increases, which consumers are sceptical of. This holds espec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e777d7e4d6644acca20370fa7e4f2926
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hercog, Darko
Publikováno v:
Maribor
V zadnjih letih se je pojavil porast zanimanja za ekološke izdelke. Temu je sledil tudi Izobraževalni center Piramida Maribor, v okviru katerega deluje Medpodjetniški izobraževalni center (MIC). Njegov namen je vzpostavitev infrastrukture za izva
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1857::d0bd6955be8cc6eb96835e917ccdeb4f
https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?id=69150
https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?id=69150
Autor:
Bartoli Pires, Vanessa Werneck, Pereira Batista, Angelita, Pereira de Souza, Raquel, Aldara da Silva, César
La producción brasileña de orgánicos se concentra en la producción en fresco, así como en unos pocos productos procesados. La escasez de materia prima que atiende a esta cadena así como la falta de regularidad en la entrega de la misma para el
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______274::756e23e657114947234bde1ef41dfbe4
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/44533
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/44533
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.