Zobrazeno 1 - 10
of 2 320
pro vyhledávání: '"organic processing"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thorp, James H., Delong, Michael D.
Publikováno v:
Oikos, 1994 Jun 01. 70(2), 305-308.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3545642
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 1, p 53 (2020)
Weed control in organic spinach for the processing market is challenging because of the low tolerance of weed contamination in the harvested produce and the limited physical weeding options. Optimisation of weed control systems is therefore urgently
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/711029b659574d5f9620ddc5596d3c42
Autor:
Lara Abou Chehade, Daniele Antichi, Luisa Martelloni, Christian Frasconi, Massimo Sbrana, Marco Mazzoncini, Andrea Peruzzi
Publikováno v:
Agronomy, Vol 9, Iss 9, p 504 (2019)
No-till practices reduce soil erosion, conserve soil organic carbon, and enhance soil fertility. Yet, many factors could limit their adoption in organic farming. The present study investigated the effects of tillage and cover cropping on weed biomass
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0db96934cbad4d11928b640ff0f300dd
Publikováno v:
Beer and beverages. :14-18
Производство солода - это актуальное направление развития пищевой отрасли. От качества солода напрямую зависит качество готового напит
Autor:
Richter, Toralf
Content - Information about the survey - Organic processing is all about the term «gentle processing» But what does it mean? - Results >> How important are the different quality parameters? - Results >> What level of quality change is accepted for
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::6b69e98f068600f3d3fd3b04277a69a9
https://orgprints.org/id/eprint/43483/
https://orgprints.org/id/eprint/43483/