Zobrazeno 1 - 10
of 174
pro vyhledávání: '"organic free radicals"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Inorganics, Vol 10, Iss 3, p 28 (2022)
The new complexes [Rh(Me)(trop3P)] (2) and [Rh(Ph)(trop3P)] (3) (trop = 5H-dibenzo[a,d]cyclohepten-5-yl) were synthesised by addition of organolithium reagents (MeLi and PhLi) to the parent pentacoordinated chloride complex [RhCl(trop3P)]. The compou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a151d6d3f1044bd091bc5c90289cf8e1
Autor:
Bartolić, Dragana
Publikováno v:
Универзитет у Београду
Predmet istraživanja ove doktorske disertacije je praćenje indikatora kvaliteta semena kukuruza (Zea mays L.) kontaminiranog aflatoksinima, u zavisnosti od koncentracije aflatoksina prisutnog u semenu. Kako se kukuruz široko koristi u ljudskoj i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=nardusnacion::f909284e29a91928a2f8e04d1b3c7838
http://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/149772/Disertacija_13291.pdf
http://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/149772/Disertacija_13291.pdf
Autor:
Marcelo Luiz Simões, Wilson Tadeu Lopes da Silva, Sergio da Costa Saab, Larissa Macedo dos Santos, Ladislau Martin-Neto
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciência do Solo, Vol 31, Iss 6, Pp 1319-1327 (2007)
O aumento do interesse na produção dos alimentos denominados orgânicos fez crescer a demanda por insumos com características adequadas para atender a esse sistema de produção. Contudo, a qualidade dos denominados adubos orgânicos disponíveis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96388509e2bb4c499ef0fd02297dc402
Publikováno v:
The New Phytologist, 1990 Dec 01. 116(4), 573-580.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2557146
Autor:
Imma Ratera, Núria Crivillers, Daniel Maspoch, Marta Mas-Torrent, José Vidal-Gancedo, Stefan T. Bromley
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Digital.CSIC: Repositorio Institucional del CSIC
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
instname
Digital.CSIC: Repositorio Institucional del CSIC
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
An organic free radical is a molecule with one or more unpaired electrons. Although most free radicals are highly reactive, chemists have developed a few families of so-called persistent organic radicals with high kinetic stabilities. Polychlorinated
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2cd5dc9b3fba14c915bb49e533b84d75
http://hdl.handle.net/10261/247324
http://hdl.handle.net/10261/247324
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.