Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"organic food attributes"'
Publikováno v:
British Food Journal, 2024, Vol. 126, Issue 7, pp. 2895-2917.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-08-2023-0740
Autor:
Arthur Eumann Mesas, Rubén Fernández-Rodríguez, Vicente Martínez-Vizcaíno, José Francisco López-Gil, Sofía Fernández-Franco, Bruno Bizzozero-Peroni, Miriam Garrido-Miguel
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Consumption of organic foods has increased recently, but evidence about their potential health benefits is still limited. This systematic review aims to synthesize the available scientific evidence on the association between organic egg consumption a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/826e97ee2ffe4f17ae26dde520f4a2a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.