Zobrazeno 1 - 10
of 469
pro vyhledávání: '"organic coffee"'
Publikováno v:
HortTechnology, Vol 33, Iss 1, Pp 8-15 (2022)
In Honduras and El Salvador, coffee (Coffea arabica) is one of the leading agricultural exports, and the share of specialty coffee is growing each year. However, despite the importance of specialty coffee production and exports, there is a knowledge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0de81b65970d4d0da89b292c516166ae
Autor:
Benito Flores-Chávez, Paul Misael Garza-López, Alejandro Angel-Cuapio, Sergio Hernández-León, Saúl Espinosa-Zaragoza, Francisco Joaquín Villafaña-Rivera, Oscar Arce-Cervantes, Josefa Espitia-López
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 708-716 (2022)
A sensory diagnostic of organic coffee from Otomí-Tepehua zone of Hidalgo state was carried out, which were subjected to 4 types of roasting: Medium roasting, Intense roasting, Very Intense roasting, and Artisanal roasting using a mud “comal.” A
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa963a6e7d9b49f29970fb9c58fab193
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meena Pandey, Preeti Kayastha, Saugat Khanal, Suraj Shrestha, Gaurav Thakur, Khusbu Adhikari, Kabita Kumari Shah, Divya Pant, Dipak Khanal
Publikováno v:
Heliyon, Vol 8, Iss 9, Pp e10445- (2022)
The Coffee White Stem Borer (CWSB) is one of the most dreadful and destructive pests of coffee in Asian nations, causing significant production loss each year. CWSB has a narrow host range, with Coffea arabica as their principal host. Once they bore
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91d187c756cb4d61a0725e9d4541d46e
Publikováno v:
Ecological Solutions and Evidence, Vol 3, Iss 3, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract Smallholder farms that transition to organic and biodiverse production are increasingly recognized as strongholds of agrobiodiversity, with emerging work identifying important outcomes such as enhancing crop portfolios, mitigating extreme cl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2355077b064405fb8239b446eed7f9f