Zobrazeno 1 - 10
of 11 485
pro vyhledávání: '"organic coffee"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marino Gómez-Ortiz, Milton1 miltonmarinogomezortiz@gmail.com, Andrés Vivares-Vergara, Jorge2 jorge.vivares@unad.edu.co
Publikováno v:
CLIO América. ene-jun2024, Vol. 18 Issue 35, p14-33. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
AbstractThe study evaluated the impact of adopting improved coffee Arabica on organic coffee producers’ households’ livelihoods by employing data obtained from 120 coffee producer households in the Gedeo zone. The generalised propensity-score mat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60f5b8e4fbf045b590fa883dd5d42ac3