Zobrazeno 1 - 10
of 21 775
pro vyhledávání: '"organic certification"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agricultural and Food Economics, Vol 12, Iss 1, Pp 1-19 (2024)
Abstract Third-party certification (TPC) is the standard approach to quality assurance for organic production, but its administrative burden and cost make it difficult for smallholders to access it. Internal Control Systems (ICS) and Participatory Gu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9f698ae23824e1d9f9123d6816e6758
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fuller, Kate Binzen1 (AUTHOR) kate.fuller@montana.edu, Janzen, Joseph P.2 (AUTHOR) jjanzen@illinois.edu, Munkhnasan, B.3 (AUTHOR) munkhnasan.b@mongolbank.mn
Publikováno v:
Land Economics. Feb2021, Vol. 97 Issue 1, p80-106. 27p.
Publikováno v:
World Rabbit Science, Vol 32, Iss 2, Pp 83-97 (2024)
In the European Union (EU), organic rabbit farming (ORF) remains uncommon (≈50 farms), found mainly in France, and to a much lesser extent in Austria, Switzerland, Spain and Italy. As rabbits are herbivorous, ORF is based mainly on grazing. This re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b96d68c0d86c4e8aa90e1914fa45e629
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 5, p 669 (2024)
Motivated by the increasing interest in sustainable agriculture and the potential benefits associated with organic certification, this study employs a multidimensional fixed-effects model to analyze data derived from onsite surveys conducted among 68
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40e3933c0391498795679f8cb5986936
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kurtz, Hilda E.1 (AUTHOR) hkurtz@uga.edu, Dittmer, Jason2 (AUTHOR), Trauger, Amy1 (AUTHOR), Blue, Sarah3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Transactions of the Institute of British Geographers. Jun2021, Vol. 46 Issue 2, p299-313. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ramanujan International Journal of Business and Research, Vol 7, Iss 2, Pp 46-55 (2022)
The present research study aims to evaluate the impact of organic certification and trust on consumers’ purchase intention of organic food products by using the TPB framework with evaluating the mediation effect of attitude. The present study is ba
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a88c7e46cce42d5be2db94dc0c3dda4