Zobrazeno 1 - 10
of 287
pro vyhledávání: '"organic acid metabolism"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-17 (2024)
Abstract Fruit ripening is a highly coordinated process involving molecular and biochemical changes that collectively determine fruit quality. The underlying metabolic programs and their transitions leading to fruit ripening remain largely under-char
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4e3af6b972b4e149b4d0827ce25f0df
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 21, p 3053 (2024)
Cerasus humilis fruit is known for its high acidity, surpassing that of most other fruits. The metabolism of organic acids in these fruits significantly influences sugar and calcium accumulation. However, research on this metabolic process is limited
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8d8a57e746144d191fc18758a6b46f0
Autor:
Shiqi Tian, Yufeng Xu, Yanglin Zhong, Yaru Qiao, Dongchao Wang, Lei Wu, Xue Yang, Meiying Yang, Zhihai Wu
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 14, p 1945 (2024)
Soil potassium deficiency is a common issue limiting agricultural productivity. Potassium-solubilizing bacteria (KSB) show significant potential in mitigating soil potassium deficiency, improving soil quality, and enhancing plant growth. However, dif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2697340756c145028821044a3a84b123
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhonghua Wang, Han Yang, Yanwei Ma, Gaofei Jiang, Xinlan Mei, Xiaogang Li, Qingsong Yang, Jialiang Kan, Yangchun Xu, Tianjie Yang, Jing Lin, Caixia Dong
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
It’s been long known that the application of organic fertilizer (OF) and bio-organic fertilizer (BF) which containing beneficial microorganisms to pear trees can both significantly improve fruit quality and yield. In order to reveal the mechanism o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/299504ce887f4287a1f24e801455e0a7
Autor:
Bo Jiang, Xiangjun Fang, Daqi Fu, Weijie Wu, Yanchao Han, Hangjun Chen, Ruiling Liu, Haiyan Gao
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Fruit acidity is an essential factor affecting blueberry organoleptic quality. The organic acid content in blueberry fruit mainly contributes to fruit acidity. This study aims to evaluate the effect of exogenous salicylic acid (SA), the principal met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b079ad10e8ae4fdcb0b2a3e07883af30