Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"oral perception"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aigul K. Baibek
Publikováno v:
Этническая культура, Vol , Iss 1 (1), Pp 19-23 (2019)
The article is devoted to the problem of preserving the spirit and creative potential of the traditional music in the modern Europeanized education of folk musicians in Kazakhstan. In the modern ethnosolfeggio course, adapted for folk singers, the ne
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c006e9c1cb444fba2910e55269794c5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Indian Academy of Oral Medicine and Radiology, Vol 19, Iss 3, Pp 400-404 (2007)
Stereognosis is the ability to recognize and discriminate forms Oral stereognostic ability has been studied in different reports The experimental design of the test is of primary importance as both the method used and the material applied may influen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f05e9d8e46e54dcca4ab23f21dbb4a8b
Publikováno v:
Brazilian Journal of Oral Sciences, Vol 9, Iss 3 (2015)
Aim: The purpose of the present study was to evaluate the possible association between the oral stereognostic ability and masticatory efficiency at the time of denture insertion and after 6 months in complete denture wearers. Methods: Sixty edentulou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05457657c02349b6919fbe5f1bd74e58
Publikováno v:
Journal of Texture Studies
Journal of Texture Studies, Wiley-Blackwell, In press, ⟨10.1111/jtxs.12604⟩
Journal of Texture Studies, Wiley-Blackwell, In press, ⟨10.1111/jtxs.12604⟩
International audience; Dysphagic people need to change their diet to avoid pain or risk of choking. For example, they can eat texture modified foods (including pureed and transitional foods, that is, food that start with one texture and change into
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4b82c98d0dea2886ff24bfd338f51af8
https://hal-agroparistech.archives-ouvertes.fr/hal-03255100
https://hal-agroparistech.archives-ouvertes.fr/hal-03255100
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
i-Perception, Vol 9 (2018)
i-Perception
i-Perception
Oral size perception is not veridical, and there is disagreement on whether this nonveridicality tends to underestimate or overestimate size. Further, being hungry has been shown to affect oral size perception. In this study, we investigated the effe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.