Zobrazeno 1 - 10
of 231
pro vyhledávání: '"oral food challenges"'
Autor:
Jonathan Gryak, PhD, Aleksandra Georgievska, BS, Justin Zhang, BS, Kayvan Najarian, PhD, Rajan Ravikumar, MD, Georgiana Sanders, MD MS, Charles F. Schuler, IV, MD
Publikováno v:
Journal of Allergy and Clinical Immunology: Global, Vol 3, Iss 3, Pp 100252- (2024)
Background: Clinical testing, including food-specific skin and serum IgE level tests, provides limited accuracy to predict food allergy. Confirmatory oral food challenges (OFCs) are often required, but the associated risks, cost, and logistic difficu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/892aee84df5a4aada9ae7f182dc34d48
Autor:
Manuela Olaya-Hernandez, Laura Del Mar Vasquez, Diana Lucia Silva, Sofia Martinez-Betancur, Maria Guerra, Oriana Arias, Luis Fernando Ramirez, Carlos Daniel Serrano
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 14 (2023)
IntroductionFood allergy affects 2-10% of the general population; it is more frequent among children than among adults, and it is one of the leading causes of anaphylaxis. Diagnosis of food allergy requires a detailed medical history, skin tests, spe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b966c0f5b7ee4cd896b3dcdb4ea7f044
Publikováno v:
Allergy, Asthma & Clinical Immunology, Vol 19, Iss 1, Pp 1-9 (2023)
Abstract Background Oral food challenges (OFC) confer the highest sensitivity and specificity in diagnosis; however, uptake has been variable across clinical settings. Numerous barriers were identified in literature from inadequate training to resour
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b44fabfb07404d4e9a2fbb231eb0e6bc
Publikováno v:
Allergy, Asthma & Clinical Immunology, Vol 18, Iss 1, Pp 1-4 (2022)
Abstract Food protein-induced enterocolitis syndrome is a non-IgE-mediated reaction to food that is poorly understood, and underdiagnosed. Trigger foods can belong to any food group, but are most commonly milk, soy, rice, oat, egg, and fish. In this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/917e2b768e2e4d228eb6e9521121555d
Autor:
Justin Zhang, Deborah Lee, Kylie Jungles, Diane Shaltis, Kayvan Najarian, Rajan Ravikumar, Georgiana Sanders, Jonathan Gryak
Publikováno v:
Informatics in Medicine Unlocked, Vol 36, Iss , Pp 101142- (2023)
Oral Food Challenges (OFCs) are essential to accurately diagnosing food allergy due to the limitations of existing clinical testing. However, some patients are hesitant to undergo OFCs, while those willing suffer from limited access to allergists in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0dd820d16eb3419faabf1de7a2a3c072
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shiro Sugiura, Katsumasa Kitamura, Atsushi Makino, Teruaki Matsui, Tomoko Furuta, Yoshihiro Takasato, Naoyuki Kando, Komei Ito
Publikováno v:
Allergology International, Vol 69, Iss 4, Pp 601-609 (2020)
Background: We examined the feasibility, efficacy and safety of slow low-dose oral immunotherapy (SLOIT) for egg, milk, wheat allergies, with accepted severity-stratified initial and maintenance doses. Methods: Children with food allergies defined by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd2d46a01d894b158b38f5d31ead722d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.