Zobrazeno 1 - 10
of 1 284
pro vyhledávání: '"oral allergy syndrome"'
Autor:
T. S. Lepeshkova
Publikováno v:
Аллергология и Иммунология в Педиатрии, Vol 0, Iss 2, Pp 68-81 (2024)
Introduction. According to modern data, Oral Allergy Syndrome (OAS) is most often formed by patients sensitized to the birch family: up to 73% of patients allergic to birch experienced OAS. 86% of them experience their oral symptoms year-round, which
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c73cb87fd8664905abf9d5daa4b618a2
Autor:
Azzolino, Domenico a, Verdi, Lara b, Perna, Simone c, ⁎, Baldassari, Ivan d, Cesari, Matteo e, Lucchi, Tiziano a
Publikováno v:
In World Allergy Organization Journal September 2024 17(9)
Publikováno v:
World Allergy Organization Journal, Vol 17, Iss 6, Pp 100922- (2024)
Background: Peach allergy is common food allergen. Allergen components-specific antibodies of different isotypes in peach-allergy patients are poorly studied. Factors other than Pru p 3-sIgE levels may be related to severe symptoms. Objective: To eva
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c20ce69cb8df441485ecf8bc8e59d359
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Asthma and Allergy, Vol Volume 15, Pp 249-255 (2022)
Catalina Högerle, Marion San Nicolo, Donata Gellrich, Katharina Eder, Moritz Gröger Department of Otorhinolaryngology, Head and Neck Surgery, Ludwig-Maximilians-University Munich, München, GermanyCorrespondence: Catalina Högerle, Department of Ot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb7acd473b044d37988ad19fd5778769
Autor:
Mai Matsumoto, Motoi Takenaka, Kiyoshi Aoyagi, Yoshihito Tomita, Kazuhiko Arima, Keiko Yamauchi-Takihara, Hiroyuki Murota
Publikováno v:
Allergology International, Vol 70, Iss 4, Pp 458-462 (2021)
Background: Oral allergy syndrome (OAS) is an IgE-mediated food allergy. Ingestion of causative antigens leads to the development of local symptoms such as numbness of the oral mucosa in most cases and anaphylaxis in a few cases. The prevalence of OA
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9668cecbe164143bf2e6f489178e280
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Julia Sessions, Natasha Purington, Yiwen Wang, Sean McGhee, Sayantani Sindher, Alka Goyal, Nasim Khavari
Publikováno v:
Frontiers in Allergy, Vol 3 (2022)
BackgroundEosinophilic esophagitis (EoE) is a chronic immune-mediated inflammatory disease characterized by eosinophil inflammation of the esophagus. It has been described as a component of the Allergic March and is often seen with other atopic disea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f50d1c70662a46699380cda0e15f4e3d
Autor:
Stefan Kabasser, Nadja Crvenjak, Stefanie Schmalz, Tanja Kalic, Christine Hafner, Pawel Dubiela, Aleksandra Kucharczyk, Stanislawa Bazan‐Socha, Mateusz Lukaszyk, Heimo Breiteneder, Christian Radauer, Merima Bublin
Publikováno v:
Clinical and Translational Allergy, Vol 12, Iss 8, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract Background Almond allergy is common and can manifest in two different forms. Primary almond allergy has been reported to be associated with sensitization to almond legumin Pru du 6. In birchendemic regions, there is a link between birch‐po
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85573d3dc8ed4dd18741c2073ab94234