Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"opuntia atropes"'
Autor:
Duarte-Medina, Diana Jazmín, Martínez-Flores, Héctor Eduardo, Tranquilino-Rodríguez, Eunice, Secundino, Juan Pulido
Publikováno v:
In Future Foods June 2024 9
Autor:
Diana Jazmín Duarte-Medina, Héctor Eduardo Martínez-Flores, Eunice Tranquilino-Rodríguez, Juan Pulido Secundino
Publikováno v:
Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100306- (2024)
Non-alcoholic fatty liver disease (NAFLD) is the main cause of chronic liver disease worldwide. The objective of this study was to develop cookies added with flour from Opuntia atropes cladodes and Opuntia joconostle fruits and to evaluate the hypoli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96523068084c45f58b7b46ffcf6680fd
Publikováno v:
Acta Botânica Brasílica, Vol 37 (2023)
Abstract Species of Opuntia (prickly pears), widely propagated for human use, are present in many agroforestry systems. Like other perennials, they are subject to environmental pressures that influence their reproductive ecology and reproductive outp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf3d8ce3d73b4390bf0c0d86142520e6
Autor:
Eunice Tranquilino-Rodríguez, Héctor E. Martínez-Flores, José O. Rodiles-López, Guillermo C.G. Martínez-Avila
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 19, Iss 1, Pp 805-813 (2021)
The objective of this research was to evaluate the polyphenolic compounds, the antioxidant activity, and the individual identification of the different types of phenolic compounds in dried extracts of Opuntia atropes. O. atropes extract was dehydrate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f70b1837e60148e1b941295057f140b4
Autor:
Tranquilino-Rodríguez, Eunice1 (AUTHOR), Martínez-Flores, Héctor E.2 (AUTHOR) hector.martinez.flores@umich.mx, Rodiles-López, José O.2 (AUTHOR), Martínez-Avila, Guillermo C.G.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2021, Vol. 19 Issue 1, p805-813. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
López-Gutiérrez, Diana M., Reyes-Agüero, Juan A., Muñoz, Alejandro, Robles, Javier, Cuevas, Eduardo
Publikováno v:
In Revista Mexicana de Biodiversidad December 2015 86(4):1072-1077
Autor:
Héctor Eduardo Martínez-Flores, José Octavio Rodiles-López, Eunice Tranquilino-Rodríguez, Guillermo C. G. Martínez-Ávila
Publikováno v:
CyTA-Journal of Food, Vol 19, Iss 1, Pp 805-813 (2021)
espanolEl objetivo de esta investigacion fue evaluar los compuestos polifenolicos, la actividad antioxidante y la identificacion individual de los diferentes tipos de compuestos fenolicos en extractos secos de Opuntia atropes. El extracto de O. atrop
Autor:
Ortiz-Rodríguez, R.1, Aguilar-Barrera, J. L.2, Valdez-Alarcón, J. J.1, Val-Arreola, D.3, Esquivel-Córdoba, J.2, Martínez-Flores, H. E.4, Pérez-Sánchez, R. E.2 rosa_elenap@yahoo.com
Publikováno v:
Nova Scientia. 2016, Vol. 8 Issue 16, p106-122. 17p.