Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"open ocean aquaculture"'
Autor:
Tyler Sclodnick, Michael Chambers, Barry Antonio Costa-Pierce, Tobias Dewhurst, Nils Goseberg, Kevin Gerald Heasman, Wolf Isbert, Gesche Krause, Daniel Wieczorek, Till Markus, Bela H. Buck
Publikováno v:
Frontiers in Aquaculture, Vol 3 (2024)
The term “offshore” with regards to aquaculture has hitherto encompassed various perspectives, including technology, geographic location, legal jurisdiction, and more. To resolve the ambiguity in this term and understand its implications for curr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6afb167e039b45579d0fcd00207db402
Publikováno v:
Journal of Marine Science and Engineering, Vol 10, Iss 11, p 1729 (2022)
Marine aquaculture has been expanded into more remote areas due to the increasing demand for high value-added fish products, bringing more challenges in fuel supply and mooring safety to open ocean aquaculture farms. Therefore, the idea of integratin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f032545ec4d4e3cb75c9bcfad0eab26
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Aquatic Research, Vol 9, Iss 2, Pp 89-106 (2017)
Abstract Mussel shell biometry, nutritional quality as well as consumer sensory evaluation of experimental open ocean cultured mussel Mytilus galloprovincialis (Lamarck 1819) were analyzed and compared to that of commercial mussels from Galician Ría
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4fbc0c5f5cc44a9bb103ae804a94360
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 5 (2018)
By moving away from coastal waters and hence reducing pressure on nearshore ecosystems, offshore aquaculture can be seen as a possible step towards the large-scale expansion of marine food production. Integrated multi-trophic aquaculture (IMTA) in ne
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94b9a6a735934c799892d3d1b545aaa3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Aquatic Research, Vol 9, Iss 2, Pp 89-106 (2017)
Mussel shell biometry, nutritional quality as well as consumer sensory evaluation of experimental open ocean cultured mussel Mytilus galloprovincialis (Lamarck 1819) were analyzed and compared to that of commercial mussels from Galician Rías availab