Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"onion paste"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 14, Pp 283-292 (2022)
A compound preservative for prolonging the storage period of onion paste Nang was studied. Picking up the total number of colonies and pH as indicators, based on the single factor test of different preservatives. Three preservatives with significant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73a19133be9f4caba1019b59b8f96748
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 3, Pp 298-307 (2022)
Taking onion paste Nang as the research object, effects of glycerol monasteries, soybean phospholipid, α-amylase and glycerol on sensory score and hardness were studied. Taking hardness as the response value, the best combination of compound modifie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8072aa5ecfa4467da1a643dfe953724b
Autor:
Ishrat Majid, B.N. Dar, Vikas Nanda, Mona S Alwahibi, Jawaher Alkahtani, Mohamed Soliman Elshikh, Salma Usmani, Mohammad Javed Ansari
Publikováno v:
Journal of King Saud University: Science, Vol 33, Iss 2, Pp 101271- (2021)
Objective: The study was carried out to investigate the rheological behavior and storage studies of sprouted onion pastes from four varieties (Punjab White, Punjab Naroya, PRO-6 and commercial). Methods: The storage study of paste samples from raw an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78c7c748250a480d922c5d5d58da4f2a
Autor:
Mona S. Alwahibi, Ishrat Majid, Jawaher Alkahtani, Mohammad Javed Ansari, Vikas Nanda, B.N. Dar, Salma Usmani, Mohamed Soliman Elshikh
Publikováno v:
Journal of King Saud University: Science, Vol 33, Iss 2, Pp 101271-(2021)
Objective: The study was carried out to investigate the rheological behavior and storage studies of sprouted onion pastes from four varieties (Punjab White, Punjab Naroya, PRO-6 and commercial). Methods: The storage study of paste samples from raw an
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.