Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"onion cultivar"'
Autor:
Sajib Sarker, A.F.M. Saiful Islam, Md. Abdul Maleque, Rehenuma Tabassum, Fakhrul Islam Monshi
Publikováno v:
Journal of Tropical Crop Science, Vol 9, Iss 02 (2022)
Onion is one of the most valuable vegetable crops grown all over the world, but its production is severely affected by abiotic stresses like drought, waterlogging, and the acidic nature of the soil. An experiment was conducted to study the morphologi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33fecef31b8d49beb26c42255c453112
Publikováno v:
Agriculture, Vol 12, Iss 10, p 1652 (2022)
The objective of this study was to evaluate differences between the red onion cultivar and breeding line using models based on selected fluorescence spectroscopic data built using machine-learning algorithms from different groups of Trees, Functions,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ca480b95a9c49d69b8e8806ed5286b5
Autor:
Ishrat Majid, Shafat Hussain, Vikas Nanda, Faiza Jabeen, Arshad Mehmood Abbasi, Jawaher Alkahtani, Mohamed Soliman Elshikh, Muhammad Azhar Khan, Salma Usmani, Mohammad Javed Ansari
Publikováno v:
Journal of King Saud University: Science, Vol 33, Iss 1, Pp 101222- (2021)
Objective: This study was carried out to demonstrate the effect of sprouting on the major flavonols and quercetin glycosides in onion powders developed from four onion cultivars (Punjab White, Punjab Naroya, PRO-6 and Commercial) of Indian Origin. Me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b648ddc0d2454c5d8df0acc100761965
Autor:
Federica Ianni, Antonella Lisanti, Maura Marinozzi, Emidio Camaioni, Lucia Pucciarini, Andrea Massoli, Roccaldo Sardella, Luciano Concezzi, Benedetto Natalini
Publikováno v:
Molecules, Vol 23, Iss 6, p 1259 (2018)
In this study, we were interested in comparing the amino acid profile in a specific variety of onion, Rossa da inverno sel. Rojo Duro, produced in two different Italian sites: the Cannara (Umbria region) and Imola (Emilia Romagna region) sites. Onion
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54631aa184524e5eae43f5bbdf2a0006
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Commercial products containing formulations of the vesicular–arbuscular mycorrhiza (AM) Glomus intraradices were assessed for their effectiveness in suppressing Allium white rot (WR) on onions (Allium cepa) in organic soils and compared with the fu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f16c710ff4c50c77c33bcc01a5d917bf
https://hdl.handle.net/10214/17523
https://hdl.handle.net/10214/17523
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yeshiwas Y; College of Agriculture and Environmental Sciences, Bahir Dar University, Bahir Dar, Ethiopia. yebirzafy@gmail.com., Alemayehu M; College of Agriculture and Environmental Sciences, Bahir Dar University, Bahir Dar, Ethiopia., Adgo E; College of Agriculture and Environmental Sciences, Bahir Dar University, Bahir Dar, Ethiopia.
Publikováno v:
Scientific reports [Sci Rep] 2024 Dec 28; Vol. 14 (1), pp. 30729. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 28.