Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"on-farm slaughter"'
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 12, Pp 100392- (2024)
The uncertainties surrounding the microbiological risks of an extended exsanguination-to-evisceration interval have limited the implementation of on-farm slaughter in Europe. On-farm slaughter is increasingly advocated by farmers, consumers, and poli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/567b8cc305e846aebca5c784b3570914
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 18, p 3473 (2023)
Current production standards and communication campaigns about animal welfare in relation to beef strongly emphasise the “humane” rearing of cattle. Aspects such as transport and slaughtering conditions are often overlooked in both production sta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99a2dc39298f4ee1a4f0a38cd9f0d3a7
Publikováno v:
Animals, Vol 12, Iss 4, p 492 (2022)
Transporting cattle from farm to slaughterhouse is often stressful for the animal, which can impair the meat quality. With the gunshot method, the animal is stunned with a rifle shot while together with familiar herd members in their home environment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4262eeaff15437e83d06cb6027b94cc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.