Zobrazeno 1 - 10
of 117
pro vyhledávání: '"omission test"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 358-366 (2023)
To explore the key taste components of Pixian Borad Bean Paste (PBBP), free amino acids, organic acids and inorganic ions were quantitatively analyzed by amino acid analyzer, high performance liquid chromatography, and inductively coupled plasma opti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d8f07b342b24b18bf10137198a23467
Autor:
Ruotong Nie, Chunjiang Zhang, Huan Liu, Xiangru Wei, Rongmei Gao, Haonan Shi, Dequan Zhang, Zhenyu Wang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101167- (2024)
Aroma compounds in the roasted breasts, thighs and skins of chicken were isolated by solvent-assisted flavor evaporation (SAFE), quantitated by gas chromatography–olfactometry-mass (GC-O-MS), analyzed by aroma extract dilution analysis (AEDA), and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27ff0865b2644222a530a38a3c606431
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cong Liu, Chao Wang, Tingting Zheng, Miaomiao Zhao, Wanying Gong, Qiaomei Wang, Liang Yan, Wenjie Zhang
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 12, p 1740 (2022)
The aroma profile of sun-dried black tea (SBT) was identified by headspace solid–phase microextraction (HS–SPME) coupled with gas chromatography–mass spectrometry (GC–MS) and gas chromatography–olfactometry (GC–O). A total of 37 scents we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53dcc1d029af47adadfb08061e1bcf38
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 16, p 3628 (2020)
The aroma of an instant white tea (IWT) was extracted through simultaneous distillation–extraction (SDE) and analyzed by sensory evaluation, gas chromatography-mass spectrometry-olfactometry (GC-MS-O), aroma reconstruction, omission test and synerg
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bb1f2866e1a4c728fd747e680300ed1