Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"olive oil phenolics"'
Publikováno v:
Foods, Vol 7, Iss 11, p 188 (2018)
The aim of this study was the monitoring of the chemical composition of olive oil at different ripening stages to determine the appropriate harvesting time during any given crop season in the northern Adriatic region. For this purpose, from September
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e52f7279dc8e47f6bd55d40f9290732c
Autor:
Lisa Parkinson, Sara Cicerale
Publikováno v:
Molecules, Vol 21, Iss 12, p 1734 (2016)
Virgin olive oil (VOO) is credited as being one of the many healthful components associated with the Mediterranean diet. Mediterranean populations experience reduced incidence of chronic inflammatory disease states and VOO is readily consumed as part
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6a908afa8324d24919a6fb74a657f54
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research
cope The aim of the present study was to investigate the ability of extra virgin olive oil (EVOO) polyphenols to counteract the proinflammatory effects induced by dietary and endogenous oxysterols in ex vivo immune cells. Methods and results Peripher
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Interest in the health-promoting effects of virgin olive oil, an important part of the "Mediterranean diet", prompted us to determine the antiinflammatory effects of erythrodiol, beta-sitosterol and squalene, identified as major components of the so-
Autor:
Sara Cicerale, Lisa Parkinson
Publikováno v:
Molecules, Vol 21, Iss 12, p 1734 (2016)
Molecules
Molecules
Virgin olive oil (VOO) is credited as being one of the many healthful components associated with the Mediterranean diet. Mediterranean populations experience reduced incidence of chronic inflammatory disease states and VOO is readily consumed as part
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.