Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"olive oil and its derivatives"'
Autor:
Zeinab M.H. Mahasneh, Sameh Abdelnour, Alia Ebrahim, Abeer G.S. Almasodi, Mahmoud Moustafa, Mohammed O. Alshaharni, Uthman Algopish, Guillermo Tellez-Isaias, Mohamed E. Abd El-Hack
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 2, Pp 103348- (2024)
ABSTRACT: Olive oil (OL) production is the most significant agro-industrial business and has a high impact on the economy of numerous Mediterranean countries. However, OL extraction results in massive amounts of byproducts, including a solid residue
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/685c3d62a52a44219dc5f1e77a14cfcd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.