Zobrazeno 1 - 10
of 104
pro vyhledávání: '"olive leaves extract"'
Publikováno v:
Cleaner Chemical Engineering, Vol 10, Iss , Pp 100128- (2024)
Nowadays, mineral-based oil is the most popular used lubricant in hair-clipper applications. However, producing these petroleum-based lubricants contributes to environmental pollution and climate change. This study explores the effect of olive leaf e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3877a2fcdc16439a9cbeb34637bd238d
Publikováno v:
Saudi Pharmaceutical Journal, Vol 32, Iss 5, Pp 102014- (2024)
Background: Despite the fact that synthetic preservatives and antioxidants have strong antibacterial and antioxidant activity, they are frequently associated with negative health consequences. Currently, there is an increasing interest in pharmaceuti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fd0a580355540d8a507a0dc6d86fa8b
Publikováno v:
Helminthologia, Vol 60, Iss 3, Pp 240-245 (2023)
Oxyuriasis, caused by the nematode Enterobius vermicularis, is one of the cosmopolitan intestinal infections of humans. Aspiculuris tetraptera commonly infects mice and it is morphologically similar to E. vermicularis. Parasitic resistance reduces th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2fa8e0df6a941609c568d9f502529f0
Autor:
Giuliana Prevete, Loïc G. Carvalho, Maria del Carmen Razola-Diaz, Vito Verardo, Giovanna Mancini, Alberto Fiore, Marco Mazzonna
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 102, Iss , Pp 106765- (2024)
Every year million tons of by-products and waste from olive and orange processing are produced by agri-food industries, thus triggering environmental and economic problems worldwide. From the perspective of a circular economy model, olive leaves and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1184e150b6b04479bbb8a5f89d8537d7
Autor:
Nicola d’Avanzo, Antonia Mancuso, Rosario Mare, Antonio Silletta, Samantha Maurotti, Ortensia Ilaria Parisi, Maria Chiara Cristiano, Donatella Paolino
Publikováno v:
Cosmetics, Vol 11, Iss 2, p 41 (2024)
Resource depletion and food waste accumulation represent a tremendous socio-economic and environmental problem. One promising strategy involves the use of byproducts derived from food waste as ingredients for cosmetic products. The aim of this work i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12891620af7e430585ce2d6928441383
Publikováno v:
Journal of Stress Physiology & Biochemistry, Vol 16, Iss 3, Pp 14-25 (2020)
This study investigates the possible attenuation of cadmium toxicity by using fresh aqueous olive leaves extract (OLE) of Olea europea. Wistar rats were divided into a control group received a standard diet, two positive controls received 0.25 g/kg B
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf28f780f525461da258d5b7f30b15c6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.