Zobrazeno 1 - 10
of 305
pro vyhledávání: '"olive leaf phenolics"'
Autor:
Rikhtehgaran, Somayeh, Katouzian, Iman, Jafari, Seid Mahdi, Kiani, Hossein, Maiorova, Larissa A., Takbirgou, Haniye
Publikováno v:
In Food Structure October 2021 30
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 January 2021 338
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2020 101
Autor:
Liu, Lingyi1,2, Jin, Zhou1, Wang, Min1, Shen, Wangyang1,2, Zhu, Zhenzhou1,2, Wang, Zhan1,2, Liu, Lianliang3 liulianliang@nbu.edu.cn
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. May2018, Vol. 120 Issue 5, p1-1. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 66:9231-9240
Olive leaf extract is a rich source of phenolic compounds and oleuropein which is well-known regarding its antioxidant and antimicrobial attributes. However, the mentioned phenolic compounds will lose their beneficial properties during storage and in
Autor:
Haniye Takbirgou, Hossein Kiani, Larissa A. Maiorova, Somayeh Rikhtehgaran, Iman Katouzian, Seid Mahdi Jafari
Publikováno v:
Food Structure. 30:100227
Olive leaf extract (OLE) as a rich source of phenolics has numerous health benefits for application in food formulations, nonetheless, it has limitations such as unfavorable sensory attributes, low stability and bioavailability. Correspondingly, in t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 338:109018
It is necessary to apply some preservatives for tomato paste since in the harvest season, a high load of tomatoes need to be processed as they are among highly perishable products. Application of antimicrobial extracts or essential oils, as natural p