Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"olive derivatives"'
Autor:
Hatem Ksibi
Publikováno v:
International Journal of Plant Based Pharmaceuticals, Vol 3, Iss 2, Pp 215-227 (2023)
Several articles in the literature deal with and analyze components extracted from the olive tree, but these researches are mainly focused on the quality of olive oil and more precisely its volatile components, often related to their antioxidant prop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ab647f6b4104b7598fa7b3cd785e23c
Autor:
Gerardo Gómez, Hernan D. Laviano, Juan M. García-Casco, Rosa Escudero, María Muñoz, Ana Heras-Molina, Antonio González-Bulnes, Cristina Óvilo, Clemente López-Bote, Ana I. Rey
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 8, p 1504 (2023)
Different feeding strategies are being applied to sows in order to obtain homogeneous piglets’ weights and improved health status. This study evaluated how the dietary supplementation of vitamin E (VE) (100 mg/kg), hydroxytyrosol (HXT) (1.5 mg/kg)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d62a050ae5446d3a61767c90bc1afd3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.