Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"olfactory concept"'
Autor:
Peter de Cupere
Publikováno v:
Amfiteater, Vol 9, Iss 2, Pp 68-83 (2021)
The sense of smell is a powerful sense that offers many possibilities. To speak of olfactory art, there must be the intention to use odour or olfaction as both context and concept of the work of art. For this, we speak about the terms Olfactory Con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb7cacabd0924a5e992e45ffac1502b0
Publikováno v:
Interstudia (Revista Centrului Interdisciplinar de Studiu al Formelor Discursive Contemporane Interstud) / Interstudia (Review of Interdisciplinary Centre for Studies of Contemporary Discursive Forms). (21):164-170
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=569515
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Picard, Magali
Un grand vin de garde se distingue par sa capacité à se bonifier avec le temps, exprimant alors une complexité aromatique particulièrement attendue par les dégustateurs. L’apparition du bouquet de vieillissement, signature de la qualité organ
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2015BORD0299/document
Autor:
Picard, Magali
Publikováno v:
Ingénierie des aliments. Université de Bordeaux, 2015. Français. ⟨NNT : 2015BORD0299⟩
A wine with ageing potential is noticeable by its ability to improve over time, expressing the aromatic complexity particularly expected by wine tasters. The development of wine ageing bouquet, the "signature" of the organoleptic quality of fine wine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e51de07c1626bdb93482ff71e53e978d
http://hdl.handle.net/20.500.12278/4443
http://hdl.handle.net/20.500.12278/4443