Zobrazeno 1 - 10
of 147
pro vyhledávání: '"olfactory cilia"'
Autor:
Hiroko Takeuchi
Publikováno v:
Physiological Reports, Vol 12, Iss 19, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract The sense of smell is still considered a fuzzy sensation. Softly wafting aromas can stimulate the appetite and trigger memories; however, there are many unexplored aspects of its underlying mechanisms, and not all of these have been elucidat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/888bd34864cf4f2e82ec2495372c1d2e
Publikováno v:
Frontiers in Neuroanatomy, Vol 17 (2023)
IntroductionThe olfactory epithelium (OE) and olfactory bulb (OB) are the major components of the olfactory system and play critical roles in olfactory perception. However, the embryonic development of OE and OB by using the olfactory specific genes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd504f4f20d740ea8908bf979e200476
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Neuroscience, Vol 18, Iss 1, Pp 1-9 (2017)
Abstract Background CLCA is a family of metalloproteases that regulate Ca2+-activated Cl− fluxes in epithelial tissues. In HEK293 cells, CLCA1 promotes membrane expression of an endogenous Anoctamin 1 (ANO1, also termed TMEM16A)-dependent Ca2+-acti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f31d528b4db947fa9ba850b3f8a3446d
Autor:
Vanessa Soubeyre, Laetitia Merle, David Jarriault, Stéphane Grégoire, Lionel Bretillon, Niyazi Acar, Xavier Grosmaitre, Anne Marie Le Bon
Publikováno v:
Nutritional Neuroscience
Nutritional Neuroscience, 2022, pp.1-14. ⟨10.1080/1028415X.2022.2082642⟩
Nutritional Neuroscience, 2022, pp.1-14. ⟨10.1080/1028415X.2022.2082642⟩
International audience; BACKGROUND AND OBJECTIVE: We recently showed that perinatal exposure to diets with unbalanced n-6:n-3 polyunsaturated fatty acid (PUFA) ratios affects the olfactory mucosa (OM) fatty acid composition. To assess the repercussio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bf4029a15158983e91d4fc1bd8a21ad5
https://hal.inrae.fr/hal-03713377
https://hal.inrae.fr/hal-03713377
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stuart Firestein
Publikováno v:
Frontiers in Integrative Neuroscience, Vol 9 (2014)
The olfactory system plays a leading role in the perception of flavors, even though we experience this perception in our oral cavity as "taste". Without a sense of smell, food loses all but its most elementary flavor qualities. Smell begins in the pe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e595e9e60e6b410995c30c56cb8acbb1