Zobrazeno 1 - 10
of 1 323
pro vyhledávání: '"oleogels"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 11, Pp 250-257 (2024)
In this study, in order to investigate the effect of gelation on the hardness, oil-holding capacity and rheological properties of oils and fats, oleogels were prepared by mixing coconut oil and/or palm kernel oil as oil base with candelilla wax. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bdf1b5d416f431bb16d2022673917ee
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 8, Pp 45-54 (2024)
In this study, oleogels were prepared with rapeseed oil and coconut oil as oil phase and monoglyceride (MG), beeswax, rice bran wax, carnauba wax or candelilla (CLW) wax as gelling agent, and the effects of different concentrations of gelling agent (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d60e32b6b3514254a2f15318a1c29211
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 4, Pp 60-67 (2024)
The indirect preparation of oleogels by the aerogel template method has received widespread attention due to its advantages such as simple operation and excellent performance. In this study, composite aerogels of carboxy methyl cellulose-Na (CMC-Na)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c63dee7f0cb457d8330023c179f4206
Autor:
Zhi-Jing Ni, Ying Xue, Qing Zhu, Kiran Thakur, Qian Zhong, Ya-Jing An, Wei Wang, Yi-Long Ma, Zhao-Jun Wei
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100490- (2024)
Lately, the inclusion of oleogels has emerged as an alternative strategy for the preparation of chocolate. The present study used Lycium barbarum seed oil-based oleogel through a combination of glyceryl monostearate and vegetable wax as gelling facto
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77459be8697548d1b9a13122b5c99147
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101520- (2024)
In this study, we investigated the combined impact of monoacylglycerol (MAGs) and methylcellulose (MC) on the production of hybrid oleogels. Since cellulose derivatives are inherently hydrophilic substances, they require dissolution in oil through an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33793f3de9224590a1a08dc92b3b8398
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pan Gao, Ying Liu, Shu Wang, Chuanyang Huang, Wu Zhong, Jiaojiao Yin, Chuanrong Hu, Dongping He, Xingguo Wang
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 102, Iss , Pp 106729- (2024)
In this study, we compared the quality of iron walnut oil (IWO) oleogels prepared with different oleogelators, including γ-oryzanol/β-sitosterol (OZ-PS), γ-oryzanol/triglyceride (OZ-TC), monoglycerides (MGS), beeswax (BW), beeswax-monoglycerides (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96805bdd2fbc4dfb999af255e1c00f12