Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"oleaginous seed"'
Autor:
Edésio Fialho dos Reis, Jefferson Fernando Naves Pinto, Hildeu Ferreira da Assunção, Danielle Fabíola Pereira da Silva
Publikováno v:
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Vol 52, Iss 4, Pp 277-282 (2017)
Abstract: The objective of this work was to evaluate the genetic diversity of macaúba (Acrocomia aculeata) accessions from 35 municipalities of the state of Goiás, Brazil, in order to obtain information about the genetic variability and to provide
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/861c27fdb1fc4ca181ce791597abac1b
Autor:
Hildeu Ferreira da Assunção, Danielle Fabíola Pereira da Silva, Jefferson Fernando Naves Pinto, Edésio Fialho dos Reis
Publikováno v:
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Vol 52, Iss 4, Pp 277-282 (2017)
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Volume: 52, Issue: 4, Pages: 277-282, Published: APR 2017
Pesquisa Agropecuária Brasileira v.52 n.4 2017
Pesquisa Agropecuária Brasileira
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Volume: 52, Issue: 4, Pages: 277-282, Published: APR 2017
Pesquisa Agropecuária Brasileira v.52 n.4 2017
Pesquisa Agropecuária Brasileira
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The objective of this work was to evaluate the genetic diversity of macaúba (Acrocomia aculeata) accessions from 35 municipalities of the state of Goiás, Brazil, in order to obtain information about the genetic variability and to provide subsidies
Autor:
Ana Mercedes Pérez, C.V. Corrales, Alexia Prades, Adrien Servent, Manuel Dornier, Fabrice Vaillant, Geneviève Fliedel, Bruno Lomonte
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis, Vol 56, p. 84-92
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Journal of Food Composition and Analysis
Journal of Food Composition and Analysis, Elsevier, 2017, 56, pp.84-92. ⟨10.1016/j.jfca.2016.11.007⟩
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Journal of Food Composition and Analysis
Journal of Food Composition and Analysis, Elsevier, 2017, 56, pp.84-92. ⟨10.1016/j.jfca.2016.11.007⟩
Jicaro (Crescentia alata) is a tropical tree native to Mesoamerica well adapted to severe drought conditions. The seeds of the fruits were analyzed for protein, fatty acid, dietary fiber, phytate, polyphenol, tannin, tocopherol, sugar, mineral, amino
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luciana Aparecida de Souza Abreu, Maria Laene Moreira de Carvalho, Crislaine Aparecida Gomes Pinto, Verônica Yumi Kataoka
Publikováno v:
Revista Brasileira de Sementes v.33 n.4 2011
Revista Brasileira de Sementes
Associação Brasileira de Tecnologia de Sementes (ABRATES)
instacron:ABTS
Revista Brasileira de Sementes, Volume: 33, Issue: 4, Pages: 635-642, Published: 2011
Revista Brasileira de Sementes
Associação Brasileira de Tecnologia de Sementes (ABRATES)
instacron:ABTS
Revista Brasileira de Sementes, Volume: 33, Issue: 4, Pages: 635-642, Published: 2011
A deterioração é um dos grandes problemas do armazenamento de sementes, principalmente das oleaginosas. Estudos recentes têm evidenciado que a eficiência do teste de condutividade elétrica pode ser influenciada pela temperatura de armazenamento
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fa458a3273233052dd8f242c1adcb206
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-31222011000400005
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-31222011000400005
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.