Zobrazeno 1 - 10
of 290
pro vyhledávání: '"oleaginous microalgae"'
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 14, Iss 1, Pp 1-16 (2021)
Abstract Background Heterotrophic cultivation of microalgae has been proposed as a viable alternative method for novel high-value biomolecules, enriched biomass, and biofuel production because of their allowance of high cell density levels, as well a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af428c1d4b96445a850232648bb686a8
Autor:
Miguel Figueiredo Nascimento, Tiago Coelho, Alberto Reis, Luísa Gouveia, Nuno Torres Faria, Frederico Castelo Ferreira
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 10, Iss 12, p 2390 (2022)
Mannosylerythritol lipids (MELs) are biosurfactants with excellent biochemical properties and a wide range of potential applications. However, most of the studies focusing on MELs high titre production have been relying in the use of vegetable oils w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2d4cd79d7a148dc822e2d8e6f6163b8
Autor:
Li Wei, Mohamed El Hajjami, Chen Shen, Wuxin You, Yandu Lu, Jing Li, Xiaoyan Jing, Qiang Hu, Wenxu Zhou, Ansgar Poetsch, Jian Xu
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 12, Iss 1, Pp 1-21 (2019)
Abstract Background In industrial oleaginous microalgae such as Nannochloropsis spp., the key components of the carbon concentration mechanism (CCM) machineries are poorly defined, and how they are mobilized to facilitate cellular utilization of inor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29061a577714423b86abd9fb1cd39d5f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dimitra Karageorgou, Ulrika Rova, Paul Christakopoulos, Petros Katapodis, Leonidas Matsakas, Alok Patel
Publikováno v:
Trends in Food Science & Technology. 136:169-180
BackgroundGrowing evidence points to a link between specific fatty acids ingested through the diet and human health. Chain length, saturation degree, and position of double bonds in fatty acids determine their effect in humans. Omega-3 and omega-6 fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chitralekha Nag Dasgupta, Sanjeeva Nayaka, Kiran Toppo, Atul Kumar Singh, Uday Deshpande, Amitabikram Mohapatra
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 11, Iss 1, Pp 1-15 (2018)
Abstract Background Due to scarcity of fossil fuel, the importance of alternative energy sources is ever increasing. The oleaginous microalgae have demonstrated their potential as an alternative source of energy, but have not achieved commercializati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11ff5730b1ab48eaa6ce0bf90bb1cd8e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.