Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"oleacin"'
Autor:
Andrea Silvestrini, Chiara Giordani, Sonia Bonacci, Angelica Giuliani, Deborah Ramini, Giulia Matacchione, Jacopo Sabbatinelli, Silvia Di Valerio, Deborah Pacetti, Antonio Domenico Procopio, Antonio Procopio, Maria Rita Rippo
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 8, p 1509 (2023)
Olive tree by-products have been deeply studied as an invaluable source of bioactive compounds. Several in vitro and in vivo studies showed that olive leaf extract (OLE) has anti-inflammatory and antioxidant properties. Here, we wanted to assess the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ade2a4b5ea494930a9a4677f22546533
Autor:
Ramona Abbattista, Ilario Losito, Graziana Basile, Andrea Castellaneta, Giovanni Ventura, Cosima Damiana Calvano, Tommaso R. I. Cataldi
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 5, p 2066 (2023)
Reversed-phase liquid chromatography and electrospray ionization with Fourier-transform single and tandem mass spectrometry (RPLC-ESI-FTMS and FTMS/MS) were employed for the structural characterization of oleocanthal (OLEO) and oleacin (OLEA), two of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f716dc00ea16454fba7638c3993924a1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria Grazia Melilli, Vita Di Stefano
Publikováno v:
Natural product research
(2019). doi:10.1080/14786419.2019.1587434
info:cnr-pdr/source/autori:Di Stefano, Vita; Melilli, Maria Grazia/titolo:Effect of storage on quality parameters and phenolic content of Italian extra-virgin olive oils/doi:10.1080%2F14786419.2019.1587434/rivista:Natural product research (Print)/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
(2019). doi:10.1080/14786419.2019.1587434
info:cnr-pdr/source/autori:Di Stefano, Vita; Melilli, Maria Grazia/titolo:Effect of storage on quality parameters and phenolic content of Italian extra-virgin olive oils/doi:10.1080%2F14786419.2019.1587434/rivista:Natural product research (Print)/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
The quality of extra virgin olive oils is affected mainly by hydrolytic and oxidative reactions. The present paper investigated the changes of major and minor components and oxidation indices of three monovarietal extra virgin olive oils after 18 mon
Autor:
Vita Di Stefano
The high oxidative stability of virgin olive oil with respect to other vegetable oils is mainly due to its fatty acid composition, in particular, to the high monounsaturated-to-polyunsaturated ratio, and to the presence of minor compounds that play a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::282fbb1fce6158f64bfd1d372af3da0f
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819528-4.00029-8
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819528-4.00029-8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Publons
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::adb894325e3e538746a0843b2e86fa81
https://publons.com/publon/50989713/
https://publons.com/publon/50989713/