Zobrazeno 1 - 10
of 323
pro vyhledávání: '"oleacein"'
Autor:
Daiki Wakasugi, Shinji Kondo, Farhana Ferdousi, Seiya Mizuno, Akira Yada, Kenichi Tominaga, Satoru Takahashi, Hiroko Isoda
Publikováno v:
Cell Communication and Signaling, Vol 22, Iss 1, Pp 1-18 (2024)
Abstract Background Neuroinflammation is widely acknowledged as a characteristic feature of almost all neurological disorders and specifically in depression- and anxiety-like disorders. In recent years, there has been significant attention on natural
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa38080127454026ba327a1978b6802f
Autor:
Maria Giovanna Molinu, Pierfrancesco Deiana, Sandro Dettori, Luca Mercenaro, Giovanni Nieddu, Antonio Dore, Nicola Culeddu, Mario Santona
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3425 (2024)
Due to its high sensitivity to numerous variability sources, it is hard to define the typicity of a monovarietal virgin olive oil (VOO) according to its phenolic profile. In this study, we aimed to identify the features of phenolic composition that a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94d324cae540496fbf54563e57d05b25
Autor:
Doretta Cuffaro, Andrea Bertolini, Ana Margarida Silva, Francisca Rodrigues, Daniela Gabbia, Sara De Martin, Alessandro Saba, Simone Bertini, Maria Digiacomo, Marco Macchia
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 20, p 3312 (2024)
This study reports a comparative analysis of the polyphenolic composition and nutraceutical properties of different olive mill wastewater (OMWW) and corresponding extra virgin olive oil (EVOO) extracts. Specifically, four OMWWs and corresponding EVOO
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ad95042eba84951abd9a569c44c5c27
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 13, p 2146 (2024)
Oleacein, a bioactive compound of olive oil and olive mill wastewater, has one of the strongest antioxidant activities among olive phenolics. However, few reports explore the in vivo antioxidant activity of oleacein, with no clear identification of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8f27df779304e8faf391ea18dacd9b7
Publikováno v:
Medicina, Vol 60, Iss 6, p 947 (2024)
The prevalence of skin aging and the request for effective treatments have driven dermatological research towards natural solutions. This study investigates the anti-aging efficacy of two bioactive natural polyphenols, Oleocanthal and Oleacein, in a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30ac379501c14648839f81ac254e8666
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 11, p 1734 (2024)
Olive anthracnose, caused by Colletotrichum fungi, and the olive fruit fly Bactrocera olea are, respectively, the most important fungal disease and pest affecting olive fruits worldwide, leading to detrimental effects on the yield and quality of frui
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86fe513650924d40aa141fb855fc84a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.