Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"okra polysaccharides"'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
BackgroundOkra contains a viscous substance rich in water-soluble material, including fibers, pectin, proteoglycans, gum, and polysaccharides. This study explored the use of okra polysaccharides by microorganisms and their potential to improve microb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b55131e0625b40e59447597f3d3e3b53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sri Puji Astuti Wahyuningsih, Manikya Pramudya, Intan Permata Putri, Nadyatul Ilma Indah Savira, Dwi Winarni, Listijani Suhargo, Win Darmanto
Publikováno v:
Biosaintifika: Journal of Biology & Biology Education, Vol 9, Iss 3, Pp 460-465 (2017)
Okra (Abelmoschus esculentus) is reported to have various biological functions such as antioxidant, anticancer and anti-inflammation. However, only few studies have been reported immunomodulatory activities of okra to prevent disease caused by bacter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa3d6849e7b64db38e54b0e081772b01
Autor:
Abd Elmoneim O. Elkhalifa, Eyad Al-Shammari, Mohd Adnan, Jerold C. Alcantara, Khalid Mehmood, Nagat Elzein Eltoum, Amir Mahgoub Awadelkareem, Mushtaq Ahmad Khan, Syed Amir Ashraf
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 12, p 3609 (2021)
Abelmoschus esculentus (Okra) is an important vegetable crop, widely cultivated around the world due to its high nutritional significance along with several health benefits. Different parts of okra including its mucilage have been currently studied f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c13342868d9a43e880376f1be0283671
Autor:
Xi-Rui Nie, Yuan Fu, Ding-Tao Wu, Ting-Ting Huang, Qin Jiang, Li Zhao, Qing Zhang, De-Rong Lin, Hong Chen, Wen Qin
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 5, p 1155 (2020)
The purpose of this study was to better understand the chemical characteristics and chain conformation of okra polysaccharides extracted by ultrasonic-assisted extraction. A pectic-polysaccharide, named OPP-D, was obtained, which was mainly composed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16036cc53acb4f38a57d84b8dcec04ec
Autor:
Eyad Alshammari, Khalid Mehmood, Mohd Adnan, Jerold C. Alcantara, Mushtaq Ahmad Khan, Syed Amir Ashraf, Nagat Elzein Eltoum, Abd Elmoneim O. Elkhalifa, Amir Mahgoub Awadelkareem
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 3609, p 3609 (2021)
Molecules
Volume 26
Issue 12
Molecules
Volume 26
Issue 12
Abelmoschus esculentus (Okra) is an important vegetable crop, widely cultivated around the world due to its high nutritional significance along with several health benefits. Different parts of okra including its mucilage have been currently studied f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.