Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"oily tomato extract"'
Autor:
César Uriel López-Palestina, César Leobardo Aguirre-Mancilla, Juan Carlos Raya-Pérez, Juan Gabriel Ramirez-Pimentel, Apolonio Vargas-Torres, Alma Delia Hernández-Fuentes
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 17, Iss 1, Pp 142-150 (2019)
The aim of this work was to evaluate the effects of oily tomato extract (OTE) at concentrations of 0, 1, 3 and 5% on the physicochemical and antioxidant properties of gelatin-based films. Characterization of the extract showed lycopene and β-caroten
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e57e2590c2c4e42b64b1fc908695855
Autor:
Juan Gabriel Ramírez-Pimentel, César Leobardo Aguirre-Mancilla, Apolonio Vargas-Torres, César Uriel López-Palestina, Juan Carlos Raya-Pérez, Alma Delia Hernández-Fuentes
Publikováno v:
CyTA-Journal of Food, Vol 17, Iss 1, Pp 142-150 (2019)
The aim of this work was to evaluate the effects of oily tomato extract (OTE) at concentrations of 0, 1, 3 and 5% on the physicochemical and antioxidant properties of gelatin-based films. Characterization of the extract showed lycopene and β-caroten
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.