Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"oil shelf life"'
Publikováno v:
Rekayasa, Vol 15, Iss 1, Pp 92-99 (2022)
Salt contains compounds of magnesium chloride, magnesium sulfate, magnesium bromide, and other trace compounds. In general, salt is divided into consumption salt and industrial salt. Bath salt is a salt product that dissolves in water and reduces wri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b0024c3bc2a4d5487320f81b94767eb
Autor:
Renata Galhardo Borguini, Sidney Pacheco, Davy William Hidalgo Chávez, Giovana Almeida Couto, Allan Eduardo Wilhelm, Manuela Cristina Pessanha de Araújo Santiago, Luzimar da Silva de Mattos do Nascimento, Monalisa Santana Coelho de Jesus, Ronoel Luiz de Oliveira Godoy
Publikováno v:
Scientia Agricola, Vol 78, Iss 5 (2020)
ABSTRACT: Vitamin A deficiency is the third most important micronutrient deficiency having a significant impact on public health worldwide. The aim of this study was to develop a carotenoid extraction process with edible vegetable oils, using a centr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f342c0b77e14d169740d9297571c11c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antonella Smeriglio, Simona Agozzino, Domenico Trombetta, Marcella Denaro, Clara De Francesco, Giovanni Toscano
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 8, Iss 9, p 331 (2019)
Antioxidants
Volume 8
Issue 9
Antioxidants
Volume 8
Issue 9
The functional foods field has recently evolved due to new research being carried out in the food area and greater regulations
these factors have contributed to the creation of health claims, and to the increasing attention that consumers give t
these factors have contributed to the creation of health claims, and to the increasing attention that consumers give t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::21e89d52aa08f95615fdb5c97876c037
http://hdl.handle.net/11570/3143614
http://hdl.handle.net/11570/3143614
Autor:
Marco Cullere, Giulia Tasoniero, Zsolt Szendrő, Melinda Szin, Meinrad Odermatt, Zsolt Gerencsér, Valerio Giaccone, Alessandro Dal Bosco, Antonella Dalle Zotte, Zsolt Matics
The combined effect of two dietary lipid sources (sunflower vs linseed oil) and three packaging methods (PVC film - BAG, modified atmosphere CO2 20% + 80% O2 - MAP, and vacuum - VAC) on the shelf-life (pH, color, microbial count, sensory traits) of r
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a76c814ee1f4292b8a21584c0c783830
http://hdl.handle.net/11577/3276195
http://hdl.handle.net/11577/3276195
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry
Highlights • Storage stability of unwashed potato crisps fried in sunflower oil’s was compared. • Oxidation products were determined, with and without flushing with nitrogen gas. • Crisps fried in SO were the least stable and those using HOSO
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::76fe6c7e881d74468b9554d19b7028b1
http://eprints.nottingham.ac.uk/31228/
http://eprints.nottingham.ac.uk/31228/
Autor:
Francesco Tei, Simona Mattioli, Cesare Castellini, Melania Martino, Paolo Benincasa, Ombretta Marconi, Valeria Sileoni, S. Ruggeri, A. Dal Bosco
The aim of this study was to determine the effect of dietary supplementation with flax and alfalfa sprouts on fatty acid, tocopherol and phytochemical contents of rabbit meat. Ninety weaned New Zealand White rabbits were assigned to three dietary gro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5b23d7967afee0209642a08fbfbd1918
http://hdl.handle.net/11391/1351128
http://hdl.handle.net/11391/1351128
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.