Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"oil binding capacity"'
Autor:
Leticia X. López-Martínez, Mónica A. Villegas-Ochoa, J. Abraham Domínguez-Avila, Elhadi M. Yahia, Gustavo A. Gonzalez-Aguilar
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 73, Iss 4, Pp 311-321 (2023)
Due to their nutritional and sensorial characteristics, tropical fruits like guava, mamey sapote, and passion fruit are regularly incorporated into daily diets. Their by-products, especially peels, are approximately 10 to 35% of their weight and poss
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09a7cf0bb16a4c8cb4c68e30b6d6c72a
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 22, Iss 7, p 318 (2024)
Oleogels are of high interest as promising substitutes for trans fats in foods. An emulsion-templated method was used to trap olive oil in the chitosan crosslinked with vanillin matrix. Oil in water emulsions (50:50 w/w) with different chitosan conte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad4f497fd59a4979a0cf957589118d78
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 998-1008 (2022)
In this study, olive oil oleogels structured with less than 4% binary blends of sunflower wax (SFW), rice bran wax (RBW), candelilla wax (CDW), and beeswax (BW) were characterized. Among the different binary wax oleogels, samples structured with 3% (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f05685afe724170b6a2f5451ada8388
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 71, Iss 2, Pp e355-e355 (2020)
Saturated and trans fatty acids play a significant role in the plastic properties of food. However, health recommendations suggest limiting their intake. One approach which got the attention of researchers was to decrease the amount of saturated and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99212d93680942cfbce87b69d55039b2
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 4, p 1369 (2022)
Supramolecular oleogel is a soft material with a three-dimensional structure, formed by the self-assembly of low-molecular-weight gelators in oils; it shows broad application prospects in the food industry, environmental protection, medicine, and oth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbe97d71beea4258997494ee613ac160