Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"ohmic extraction"'
Autor:
Siluana Katia Tischer Seraglio, Belkis Sarahí Hernández-Velásquez, Moira Elizabeth Osses-Millar, Bárbara Yolanda Malverde-Muñoz, María Estuardo Guerra-Valle, Constanza Pavez-Guajardo, Jorge Moreno
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 7, p 1408 (2023)
This study evaluated the effectiveness of phenolic compound incorporation from blueberry juice into pear slices (PS) using a combination of ohmic heating (OH) and vacuum impregnation (VI), followed by air-drying (AD) or freeze-drying (FD). Our result
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3be44c8c9b564a7a853f2084e048e790
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zlatina Genisheva, Lina F. Ballesteros, Cristina Pereira-Wilson, Meirielly S. Jesus, Ricardo Nuno Correia Pereira, José A. Teixeira, Lucília Domingues, Ana Sofia Carvalho
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Vine Pruning residue was submitted to conventional heating and ohmic heating (OH) for the extraction of bioactive compounds and analyzed for total phenolic content (TPC), polyphenolic profile, antioxidant activity, antimicrobial activity and anticanc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6fd6743613c15d9cd146752662faf249
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.