Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"off-smells"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 15, p 4571 (2021)
Off-flavors produced by undesirable microbial spoilage are a major concern in wineries, as they affect wine quality. This situation is worse in warm areas affected by global warming because of the resulting higher pHs in wines. Natural biotechnologie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/093559b26d6d4e4ca36edc58a2b71b6f
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 4571, p 4571 (2021)
Molecules
Molecules
Off-flavors produced by undesirable microbial spoilage are a major concern in wineries, as they affect wine quality. This situation is worse in warm areas affected by global warming because of the resulting higher pHs in wines. Natural biotechnologie
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.