Zobrazeno 1 - 10
of 317
pro vyhledávání: '"off-odor"'
Publikováno v:
NFS Journal, Vol 36, Iss , Pp 100186- (2024)
A headspace solid–phase microextraction (HS-SPME) method coupled with gas chromatography/mass spectrometry with quadrupole time-of-flight (GC/MS-QTOF) was developed for analysis of volatile off-odor compounds, i.e., earthy/musty (2-methylisoborneol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e819c56b93f460f9c3c6959a905a377
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 21, Pp 330-350 (2023)
The plant milk market has a promising future and flavor is a critical quality attribute of plant milk. The good flavors of plant milk such as milky, fruity, nutty, and cereal-like aromas are well-liked by consumers, while the undesirable flavors such
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75ac154c0dd14cefbf626e825eb449c9
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 19, Pp 320-339 (2023)
Raw almonds are rich in aldehydes, alcohols and other odorants contributing to fresh fruity and hay-like aromas. The flavor of almonds can change significantly due to various chemical reactions during thermal processing and storage, which can greatly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e58130e9b122430f9b67ec6c641fe5e4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Ilmu-Ilmu Peternakan, Vol 31, Iss 2, Pp 109-113 (2021)
Compared to chickens, ducks still have low productivity and other limitations. One of the causes of these problems might be attributed to the off-odor found in duck meat. Therefore, production performance and meat quality of ducks need to be impr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7da298dabd514975a8e67c69c82d87c1
Autor:
Mariana Hanková, Helena Čížková
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 14, Pp 729-734 (2020)
Liquid whey is a nutritious product with high water activity and neutral pH. Therefore, it is very susceptible to microbiological spoilage that results in undesirable off-odors. Additionally, minimally processed foods are the recent trend so setting
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/292e385f966d451abea89928d2461322