Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"odour detection"'
Publikováno v:
Frontiers in Allergy, Vol 5 (2024)
IntroductionPost-traumatic stress disorder (PTSD) is an impairing mental health condition with high prevalence among military and general populations alike. PTSD service dogs are a complementary and alternative intervention needing scientific validat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07cc7d7a4724488f88b16b4567a42756
Publikováno v:
Atmosphere, Vol 15, Iss 6, p 731 (2024)
By deploying machine learning (ML) and deep learning (DL) algorithms, we address the problem of smell event modelling in the Pittsburgh metropolitan area. We use the Smell Pittsburgh dataset to develop a model that can reflect the relation between ba
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35c4f65fef724433834bcafdaa79f212
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 1, p 154 (2022)
Spores of the bacteria Paenibacillus larvae play a central role in the transmission of American Foulbrood (AFB), a major disease of honey bee (Apis mellifera) colonies. This study investigated whether trained detection dogs could recognise an odour p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/630f8ebfaada4874a89c36d686c4470d
Publikováno v:
Journal of Education, Health and Sport, Vol 9, Iss 2, Pp 235-242 (2019)
Sense of smell poses an incredibly significant aspect of our life, it has been present from the beginning of our existence and its role in maintaining the well-being of our organism is non-sustainable. Olfactory system dysfunctions have a negative in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e0f49c741c04999a22159c4882f89ae
Effects of Organic Acids on the Release of Fruity Esters in Water: An Insight at the Molecular Level
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 9, p 2942 (2022)
It is well known that organic acids (OAs) could affect the flavour of fruit juices and beverages. However, the molecular mechanism of aroma release is still unclear. In this study, the effects of citric acid (CA), L-(-)-malic acid (MA) and L-lactic a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3349bf0c41541719e4210187b167262
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.