Zobrazeno 1 - 10
of 129
pro vyhledávání: '"odor sensitivity"'
Publikováno v:
Frontiers in Neuroscience, Vol 16 (2022)
Throughout the animal kingdom, olfaction underlies the ability to perceive chemicals in the environment as a fundamental adaptation with a plethora of functions. Unique among senses, olfaction is characterized by the integration of adult born neurons
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80619e53f14749bcb7aacb828c82d45f
Publikováno v:
Ecotoxicology and Environmental Safety, Vol 236, Iss , Pp 113463- (2022)
Synthetic musks (SMs) have been widely used as odor additives in personal care products (PCPs). Dermal exposure to SMs is the main pathway of the accumulation of these chemicals in human kerateins and poses potential health risks. In this study, in s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d823e43758e499aa398940ff83d6495
Autor:
Sharon Puleo, Ada Braghieri, Corrado Pacelli, Alessandra Bendini, Tullia Gallina Toschi, Luisa Torri, Maria Piochi, Rossella Di Monaco
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 12, p 3122 (2021)
Smell, which allows us to gather information about the hedonic value of an odor, is affected by many factors. This study aimed to assess the relationship among individual factors, odor sensitivity, and enjoyment, and to evaluate how overall flavor pe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6085622cfe414426b42fbc9f7095f74f
Autor:
Rea Rodriguez-Raecke, Yvonne F. Brünner, Anja Kofoet, Smiljana Mutic, Christian Benedict, Jessica Freiherr
Publikováno v:
Frontiers in Endocrinology, Vol 9 (2018)
Obesity constitutes a global health care problem, and often eating habits are to blame. For intervention, a thorough understanding of energy intake and expenditure is needed. In recent years, the pivotal role of insulin in connection to energy intake
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09d3e333a0984318ba40e19e24fedbab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Toet, Alexander
This study investigates the relation between several factors that are known to influence the affective appraisal of odors through probabilistic network analysis.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a05fe8c27d69e3f258436785765294ef
Autor:
Masataka Narukawa, Kensuke Nojiri, Rina Matsuda, Momo Murata, Seiji Sakate, Sachiko Kuga, Hidetoshi Ue
Publikováno v:
Journal of the International Society of Sports Nutrition, Vol 22, Iss 1 (2025)
Background Effective nutritional support is essential for maintaining good performance during exercise. Taste and olfaction are key senses for food intake, and understanding how their sensitivities change during exercise is important for effective nu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a12d94dd1df4cf78df23ab129edba65
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.